Nove dvije medalje

mladji_kadeti

Protekli vikend bio je rezerviran za Prvenstvo Hrvatske u kategorijama mlađi kadeti i juniori. Organizacija je povjerena Varaždinu i moramo priznati da su uvijeti bili odlični. Niti naši igrači nisu htjeli da to prođe bez našeg “potpisa”. Osvojili smo dvije medalje i možemo biti zadovoljni kontinuitetom dobrih prezentacija na ovakvim turnirima.  Krenimo redom….

U petak su na programu bile ekipne borbe. U grupi smo završili na 2.mjestu te nas je u subotu ujutro čekao susret za 3.mjesto. Naša ekipa u sastavu Marko Grgić, Mihael Lacković i Tomislav Markotić u neizvjesnoj utakmici pobijedila je STK Sveti Lovreč rezultatom 3:2 te osvojila prvu medalju na ovom Prvenstvu za naš klub. Odmah nakon toga počinju susreti u parovima i tu je naš par Markotić-Lacković propustio veliku prigodu za još jednu medalju, imali su prednost u petom setu koju nisu uspjeli zadržati. No, zato su njihove starije kolege Mario Banek i Dominik Dražić briljirali u igri parova ali u juniorskoj konkurencij! Mario i Dominik su pobijedili par iz V.Gorice, nakon toga par iz Zadra. U polufinalu je par Mustapić-Bakač bio prejak za njih ali ovo je odličan uspjeh.

Mario, Marko, Dominik, Mihael i Tomislav su  pokazali da su budućnost ovog kluga. Čestitke i trenerima, Mirku Lackoviću i Ervinu Bolkovcu koji su ovaj put bili uz dečke, te Vladi Bertoviću kojeg su manji zdravstveni problemi spriječili da ovaj put bude uz njih. ČESTITAMO !!!!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.