Nove dvije medalje

Protekli vikend bio je rezerviran za Prvenstvo Hrvatske u kategorijama mlađi kadeti i juniori. Organizacija je povjerena Varaždinu i moramo priznati da su uvijeti bili odlični. Niti naši igrači nisu htjeli da to prođe bez našeg “potpisa”. Osvojili smo dvije medalje i možemo biti zadovoljni kontinuitetom dobrih prezentacija na ovakvim turnirima.  Krenimo redom….

U petak su na programu bile ekipne borbe. U grupi smo završili na 2.mjestu te nas je u subotu ujutro čekao susret za 3.mjesto. Naša ekipa u sastavu Marko Grgić, Mihael Lacković i Tomislav Markotić u neizvjesnoj utakmici pobijedila je STK Sveti Lovreč rezultatom 3:2 te osvojila prvu medalju na ovom Prvenstvu za naš klub. Odmah nakon toga počinju susreti u parovima i tu je naš par Markotić-Lacković propustio veliku prigodu za još jednu medalju, imali su prednost u petom setu koju nisu uspjeli zadržati. No, zato su njihove starije kolege Mario Banek i Dominik Dražić briljirali u igri parova ali u juniorskoj konkurencij! Mario i Dominik su pobijedili par iz V.Gorice, nakon toga par iz Zadra. U polufinalu je par Mustapić-Bakač bio prejak za njih ali ovo je odličan uspjeh.

Mario, Marko, Dominik, Mihael i Tomislav su  pokazali da su budućnost ovog kluga. Čestitke i trenerima, Mirku Lackoviću i Ervinu Bolkovcu koji su ovaj put bili uz dečke, te Vladi Bertoviću kojeg su manji zdravstveni problemi spriječili da ovaj put bude uz njih. ČESTITAMO !!!!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM