Miki i Mario s peharima

Ovaj vikend na rasporedu su bili susreti ženskog dijela Superlige, te nastup naših najmlađih na Memorijalnom turniru Đuro Dubenik u Dugom Selu.

Ženska ekipa u Superligi je ubilježila još jedna poraz, ovaj puta na gostovanju u Bjelovaru. Premda je ekipa iz Bjelovara bolje plasirana od naše ekipe, nikada do sada nismo pružili tako slab otpor. Poraz glatkih 0:4! Bili su oni bolji i prošlih godina, pa smo ih dobrano namučili, a sada?? Situacija je teška, znali smo da će biti neizvjesna borba za o(p)stanak u društvu najboljih, ali misli smo borba!!! Ovo nije dobar pristup i pod hitno se moramo trgnuti dok nije prekasno!!!

Na svu sreću imamo i naše nade , koji svaki puta daju svoj maksimum. Na njih se uvijek možemo osloniti i nadam se da će tako i ostati. Ovaj puta su uspješniji od ostalih bili Mihael Lacković i Mario Banek. Miki je u svojoj kategoriji bio 2, ponestalo mu je snage u finalu. Šteta jer je bila prigoda da Miki ode do kraja, protivnik Škoda je sigurno nudio tu mogućnost. Ali cijeli dan u dvorani, plus put ujutro…Veliku uslugu Mikiju je učinio i klupski kolega Tomislav koji je pobijedio prvog favorita turnira Zovku, ali je Tomo kasnije “zapeo” u četvrtfinalu. Mario je bio 3. u kategoriji kadeta. Svaki pehar je lijep uspjeh, no dojam je da je Mario mogao i bolje iskoristiti izostanak trojice najboljih. No, za pohvalu je i njihov kontinuitet uspjeha. Čestitke svima koji su branili boje kluba i nadam se da će uskoro doći i “njihovih pet minuta”.

STK VODOVOD OSIJEK TEAM