Justina uljepšala vikend

SONY DSC

Za razliku od prošlog vikenda  kada nam je sve išlo za rukom ovaj vikend nam je loše krenuo. Cure su izgubile od Petrinje, potop favorita na turniru u Ljubešćici, ali onda tamo negdje kasno navečer u nedjelju ( oko 20.00h) se “ukazala” Justina…

Superliga u subotu je ponudila dvostruki program. Bodove kod muške ekipe smo već davno upisali, Olimpija je najslabija ekipa Superlige i ishod nije bio upitan. Raduje samo da su naša trojica mušketira ozbiljno i odgovorno pristupila obvezama i riješili su to lagano, 4:0. Vjeko i Fran suvereni, pojedinačno i u paru. Vilagoš je imao najozbiljnije protivnika, ali i njemu je malo trebalo se uštima i onda je sve došlo na svoje, 3:1.

Cure su izgubile od Petrinje. Premda su gošće iskusnije ekipa ovakve susrete moramo ići na pobjedu ukoliko mislimo zadržati superligaški status. No, nije išlo. Probale su i Sonja i Justina sve ali gošće su ovaj puta bile bolje i treba im čestitati. Slađa je rutinski, očekivano ostvarila dvije pobjede i to je sve što smo uspjeli napraviti za poraz 2:4. Na svu sreću i drugi rezultati su nam išli na ruku, pa je situacija otvorena i dalje. Nema predaje!!

Najavljivali smo da idemo u većem broju na 2.HSTS-ov turnir, ali niti naše mlade snage nisu ovaj put imale svoj dan. Bio je to turnir sa puno iznenađenja i neočekivanih rezultata u svim kategorijama, pa su se i naši uklopili u potop favorita. Svi su zapeli u nekakvim ranim fazama, najdalje je u subotu dogurala Kika Kovač (najmlađa kadetkinja), do četvrtfinala. Nedjelja je krenula bolje, no brzo je sve došlo na jučerašnje izdanje. Jedino se “trgnuo” Mario u juniorskoj konkurenciji. Odigrao je odlično, u grupi je pobijedio jednog od favorita za prvo mjesto ( Mustapić, STK Split), dogurao je do četvrtine finala i tamo izgubio od nekadašnjeg viceprvaka Europe u kadetskoj konkurenciji Horvata iz STK Igea Željezničar Varaždin. Lijepo je bilo gledati kako Mario igra u nedjelju, ne samo zbog pobjeda, nego i pristupa igri, bodrenju, ozbiljnosti i hrabrosti. A onda Justina, čudo od igračice, umorna, neispavana, a onda kad krene  i dok ima snage bježite joj s puta. Osjetile su to sve njene protivnice, poglavito Pavlović Andrea iz Mladosti u četvrtfinalu. Nažalost, snage je nestalo u polufinalu ( u subotu je igrala Superligu, pa krenula na put prije šest sati ujutro, cijeli dan u dvorani, satnica kasni preko 1,5 sata, već je bilo blizu 20h kad je igrala…). No, ovo treće mjesto je fenomenalan uspjeh. A kad se samo Justi naspava i odmori!!!!!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

 

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.