Justina uljepšala vikend

Za razliku od prošlog vikenda  kada nam je sve išlo za rukom ovaj vikend nam je loše krenuo. Cure su izgubile od Petrinje, potop favorita na turniru u Ljubešćici, ali onda tamo negdje kasno navečer u nedjelju ( oko 20.00h) se “ukazala” Justina…

Superliga u subotu je ponudila dvostruki program. Bodove kod muške ekipe smo već davno upisali, Olimpija je najslabija ekipa Superlige i ishod nije bio upitan. Raduje samo da su naša trojica mušketira ozbiljno i odgovorno pristupila obvezama i riješili su to lagano, 4:0. Vjeko i Fran suvereni, pojedinačno i u paru. Vilagoš je imao najozbiljnije protivnika, ali i njemu je malo trebalo se uštima i onda je sve došlo na svoje, 3:1.

Cure su izgubile od Petrinje. Premda su gošće iskusnije ekipa ovakve susrete moramo ići na pobjedu ukoliko mislimo zadržati superligaški status. No, nije išlo. Probale su i Sonja i Justina sve ali gošće su ovaj puta bile bolje i treba im čestitati. Slađa je rutinski, očekivano ostvarila dvije pobjede i to je sve što smo uspjeli napraviti za poraz 2:4. Na svu sreću i drugi rezultati su nam išli na ruku, pa je situacija otvorena i dalje. Nema predaje!!

Najavljivali smo da idemo u većem broju na 2.HSTS-ov turnir, ali niti naše mlade snage nisu ovaj put imale svoj dan. Bio je to turnir sa puno iznenađenja i neočekivanih rezultata u svim kategorijama, pa su se i naši uklopili u potop favorita. Svi su zapeli u nekakvim ranim fazama, najdalje je u subotu dogurala Kika Kovač (najmlađa kadetkinja), do četvrtfinala. Nedjelja je krenula bolje, no brzo je sve došlo na jučerašnje izdanje. Jedino se “trgnuo” Mario u juniorskoj konkurenciji. Odigrao je odlično, u grupi je pobijedio jednog od favorita za prvo mjesto ( Mustapić, STK Split), dogurao je do četvrtine finala i tamo izgubio od nekadašnjeg viceprvaka Europe u kadetskoj konkurenciji Horvata iz STK Igea Željezničar Varaždin. Lijepo je bilo gledati kako Mario igra u nedjelju, ne samo zbog pobjeda, nego i pristupa igri, bodrenju, ozbiljnosti i hrabrosti. A onda Justina, čudo od igračice, umorna, neispavana, a onda kad krene  i dok ima snage bježite joj s puta. Osjetile su to sve njene protivnice, poglavito Pavlović Andrea iz Mladosti u četvrtfinalu. Nažalost, snage je nestalo u polufinalu ( u subotu je igrala Superligu, pa krenula na put prije šest sati ujutro, cijeli dan u dvorani, satnica kasni preko 1,5 sata, već je bilo blizu 20h kad je igrala…). No, ovo treće mjesto je fenomenalan uspjeh. A kad se samo Justi naspava i odmori!!!!!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM