Nije moglo bolje započeti!!

Bolji početak u 2014.godinu nismo mogli poželjeti. Četiri ligaška susreta i četiri pobjede. Dok su ove u regionalnim ligama relativno lagao završile u našu korist,  seniorke su vodile tešku bitku u Crikvenici. Krenimo redom…

Preko tjedna su sve tri naše ekipe u regionalnim ligama odradile rutinski svoj posao. Prvi su krenuli Miki i “klapa” u 1.ŽL na gostovanju kod Dragovoljca Sv.Rok. Znali smo da nas čeka dobar suparnik, bilo je napeto i jesenas. No, Miki, Tomičić, Adžić i Fanton, pod budnim okom Lackovića starijeg, jurišaju prema prvom mjestu. Pobjeda 6:3.

Nakon njih je i Bolkovac svoju ekipu predvodio ( ovaj put i za stolom) do pobjede protiv naših sportskih prijatelja iz D.Miholjca u 2.ŽL. Andrej je upisao 3 pobjede, Mia 2 pobjede i Ervin 1 pobjedu.

U subotu ujutro ni trener Bertović nije htio zaostajati za dvojicom kolega pa su njegovi mladi lavovi pobijedili Lokomotivu Vinkovci rezultatom 5:2. Premda su Mario, Dominik i Tomislav po godinama najmlađi u ligi i oni polako grabe ka 1.mjestu.

A onda u nedjelju šlag na uspješan vikend. Teška pobjeda u Crikvenici, na kraju naša pobjeda 4:3 uz 4 susreta  u pet setova. Gledajući kako smo ih lagano dobili jesenas ovu pobjedu ne bi trebalo toliko veličati. No, ovo je bilo najgore vrijeme za nas, Justina i Sonja su bile na produženim praznicima, Slađa je imala smrtni slučaj i bilo je teško razmišljati o nekakvoj dobroj igri. Ali cure su skupile snagu i donijele nam važne bodove u borbi za opstanak u društvu najboljih. Da je Justina iskoristila svoju meč loptu u prvom susretu protiv njihove najbolje igračice ili da su Sonja i Slađa iskoristile svoju meč loptu u paru….Ovako je bilo teže ali slađe!!

ČESTITKA SVIMA NA OVIM POBJEDAMA I SAMO TAKO DALJE

STK VODOVOD OSIJEK TEAM