FENOMENALNI MIKI

Proteklog vikenda na rasporedu su bila dva TOP-12 i susret 9.kola Superlige za žene.  Posebno uspješan za nas  bio je TOP-12 za mlađe kadete koji je održan u Zagrebu. Sudjelovali su naši Mihael Lacković i Tomislav Markotić. Tomislav još nije potpuno oporavljen od ozljede skočnog zgloba, te je zauzeo 9.mjesto uz omjer 4-7. No, zato je briljirao njegov kolega Mihael Lacković. Naznaka da će ovo biti jako uspješan vikend za njega je  i podatak da je u subotu, nakon odigranih 7.kola, jedini on imao omjer 7-0.  U nedjelju je nešto slabije krenulo, no sve je završilo uspješno i naš Miki je osvojio 2.mjesto uz omjer 9-2. Veliki je ovo uspjeh i najbolje ostvarenje u dosadašnjoj karijeri. Čestitke na ovom uspjehu. Moramo spomenuti i ukupnog pobjednika Lovru Zovku (10-1), čestitke i zahvala na gostoprimstvu njemu i njegovom timu.

U našoj dvorani se održavao i TOP-12 za juniorke. Nakon subotnjih 7.kola ponadali smo se da ćemo i u Osijeku imati našu Justinu Mihaljević na pobjedničkom postolju. Dijelila je 1.mjesto uz omjer 6-1, no onda je u nedjelju došao umor i Justina je završila sa omjerom 7-4. Na kraju su isti omjer imale još dvije natjecateljice, a Justina je najlošija bila u tom krugu i osvojila je 6.mjesto . No, definitivno je da su lošem nedjeljnjem  izdanju “kumovale” partije na Top-12 ( 7 susreta) te nakon toga još 3 u redovnom kolu Superlige. Šteta, ali jedno loše iskustvo koje sigurno nećemo više ponoviti. I ovdje ćemo spomenuti pobjednicu, jednu od najmlađih natjecateljica Andreu Pavlović iz Mladosti Iskon Zagreb.

Kako smo spomenuli, u subotu je bilo na rasporedu redovno, 9.kolo Superlige za žene. Potajno smo se nadali iznenađenju protiv kvalitetnije ekipe STK Varaždin….No, nismo uspjeli. Jedina koja je bila raspoložena je bila Slađa. Očekivano je pobijedila mladu Mihaelu Brodar, a onda je u ljepotici susreta pobijedila reprezentativku Hrvatske Petru Petek. Bilo je 3:2 za Slađu. Sonja je, također, pobijedila Brodar 3:2. Ostali susreti su glatko otišli na stranu gošći. I kada smo mislili da umorna Justina neće moći pružiti otpor Bojani Poljak u sedmoj partiji, pojavila se nada. Povela je Justina s 1:0, drugi set je imala dvije set-lopte i ipak izgubila 13:15. Još je probala u trećem setu koji je izgubila s 9:11 i više nije bilo snage. Ali svakako nas raduje da se nije predala i da je izvukla zadnje atome snage. Čestitke i našim djevojkama. Usprkos privatnim obvezama daju svoj maksimum. Nadamo se da će odmoriti i pripremiti jer u subotu nas čeka izuzetno važan susret protiv Pule.

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

One Reply to “FENOMENALNI MIKI”

  1. Čestitam Mihaelu na odličnom rezultatu i ostalima na odličnim mečevima, naročito Justini, koja je na štetu svog osobnog rezultata odigrala odlično za ekipu.
    Naravno, čestitke i trenerima kao i organizatorima Top-12 turnira.
    L.p.
    Zorislav

Comments are closed.