Osvrt na vikend

Nažalost, nije nam nešto bio uspješan. Jedini koji su “osvjetlali” obraz su članovi naše ekipe Vodovod Osijek 3 koji se natječu u 1.županijskoj ligi. Odlična igra i pobjeda protiv neugodne ekipe STK Darda. Na kraju je bilo 6:3. Damir Tomičić je napravio prevagu sa tri pobjede.

Za žensku ekipu protiv Mladosti i dečke protiv GSTK Zagreb smo znali da nemamo osnove očekivati nešto više osim dostojnog otpora. Cure su išle s mladim snagama ( Justina, Mia, Lucija) i njihov susret je bio vrlo kratak. Dečki su protiv Zagreba odigrali odlično, pojavila se i nekakva mala šansa za iznenađenjem…..a onda je popodne došao hladan tuš. Kao i prošle godine sve naše ambicije je vratila na početak ekipa iz Kutine. Ne možemo reći da se dečki nisu trudili, no, jednostavno nisu bili pravi u situacijama kada se lomio rezultat. Šteta…..

Mario i Dominik su se sretno vratili iz Bratislave. Imali su prigode igrati protiv odličnih igrača, biti dio najboljih u Europi. Sigurni smo da će imati puno koristi od ovog nastupa u budućnosti, jer su tamo bili kako bi stjecali nova iskustva, rezultat je bio u drugom planu.

Preostale ekipe u regionalnim ligama su svoje susrete odgodile za ovaj tjedan.

STK VODOVOD OSIJEK TEAM