najava za vikend!!!

Nećemo više pisati, niti posebno naglašavati budući da će svaki vikend biti jednako uzbudljiv i neizvjesan. Djevojke će ovo kolo imati malo mirniji susret, u subotu idu u goste Mladost Iskon u Zagreb. Bez obzira što su domaće igračice uvjerljivo prve na prvenstvenoj ljestvici i velike favoritkinje, ovaj susret treba iskoristiti za podizanje forme i uigranost. Nakon ovog kola dvije domaće utakmice protiv TIS-a i Pule imaju puno veće značenje za naše planove.

Zato će dečki imati susret koji će biti zanimljiv po mnogo čemu. Odličan susret u Koprivnici još je više podigao samopouzdanje, Kutina je sigurno protivnik koji možemo pobijediti, te bi tom pobjedom naša ekipa ozbiljno istaknula kandidaturu za četvrtu poziciju, odnosno play-off. Još je daleko do toga, idemo korak po korak. Susret protiv Kutine je u subotu u 17h. Prije toga (subota, 11h) na rasporedu je susret protiv GSTK Zagreb, ali će i taj susret biti bez rezultatske neizvjesnosti, kao i onaj kod ženske ekipe. Nažalost, gosti su vrlo mlada i kvalitetna ekipa.

Kao i uvijek, uvertira seniorima su naše kombinirane ekipe u regionalnim ligama. Prvi kreću Miki i društvo u 1.županijskoj ligi. Protivnik je Darda, četvrtak u 18h u našoj dvorani. U subotu je na rasporedu susret 2.županijske lige protiv Dvorca iz Valpova, dok će susret 2.hl biti odgođen zbor reprezentativnih obveza Baneka i Dražića.

STK VODOVOD OSIJEK TEAM