natjecanja po ligama

Kako smo i najavljivali bio je ovo uzbudljiv tjedan. Najvrijedniju pobjedu su ostvarili dečki u Superligi. U Koprivnici protiv STK Podravka su pobijedili s 4:3, te krenuli prema željenom cilju u sredini prvenstvene ljestvice. Znali smo da puno toga ovisi o našem Vjeki. Mi smo bili sigurni da on može puno, ovoga puta to je on dokazao i potvrdio. Dvije pobjede protiv Habjaneca i Lončara, te jedna u paru s Franom su prevagnule. Fran je pokazao karakter u zadnjem, odlučujućem susretu protiv Lončara. Pobjeda od 3:2 za konačnu našu pobjedu. Tomo je sve bliže željenoj formi, ponovno je bio blizu (poraz od 2:3 protiv Habjaneca). Ispražnjeni nakon ove borbe (trajala je preko 3 sata), snage je ostalo samo za nastupiti protiv Dr.Časl i poraz od 0:4.

Djevojke su izgubile od Bjelovara 2:4. Najavljivali smo da je Bjelovar lagani favorit, najavljivali smo da se nećemo predati i nakon subote još nam je više žao…Prvenstveno nam je žao one partije u paru. Justina i Sonja su odigrale odličan meč u paru, izgubile 2:3. Da je kojim slučajem taj susret otišao na našu stranu, a mogao je lagano (vodile su 10:7 u 3.setu i izgubile 11:13), zadnji susret igrale bi Justina i Lorena Orlić. U kakvoj je formi Jusitna bila bi to velika šansa za nas. Ovako su po jednu pobjedu ostvarile Slađa i Sonja. Šteta, no idemo dalje. Liga je ponovno neizvjesna i treba se koncentrirati za buduće susrete.

Regionalne lige su nam ponudile neizvjesne dvoboje. Najmlađi su krenuli s pobjedama. Druga u nizu ostvarena je protiv Baranjskog Petrovog Sela 7:2. Lucija 3 pobjede, Mia 2, Bruno i Ervin po jednu. Dečki u regionalnoj ligi su ostvarili sutinsku pobjedu od 6:1 protiv Amatera. Mario je ostvario 2 pobjede, Dominik jednu (zajedno jednu u paru), te Tomislav 2 pobjede. Najbolji i najneizvjesniji susret je bio u 1.županijskoj ligi. Naša ekipa protiv Belog Manastira je upisala poraz od 4:5, ali se imalo što vidjeti. Lijepih poteza, neizvjesnosti, borbe, drame. Sve pohvale, usprkos porazu, poglavito Davoru Fantonu na zadnjoj partiji.