USPJEŠAN ZAVRŠETAK KOD SENIORA

Protekli vikend je završena seniorska sezona. I u ženskoj i muškoj konkurenciji smo na najbolji mogući način završili natjecanje, pobjedama 4:2. Prezadovoljni smo, ako uzmemo u obzir izjednačenost lige ( u ženskoj konkurenciji) i ozljede ( u muškoj) konačno 7.mjesto u obje konkurencije rezultat je za svaku pohvalu. Čestitamo svim akterima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog cilja: igračicama i igračima, trenerima te navijačima.

Ženska liga je bila najuzbudljivija u povijesti RH. Gotovo 7 ekipa je bilo podjednako i svaki susret je bio otvoren. No, ako je netko zaslužio ovakav rasplet to su naše djevojke: Sonja, Josipa, Justina i Marta. Od prvog kola smo znali da će biti potrebno uložiti maksimalan trud i to su one činile. Gubile ili pobjeđivale uvijek su davale sve od sebe i na kraju se isplatilo. Sreća je i ovaj put nagradila hrabre!!

Dečkima nije bio upitan opstanak u Superligi. Znali smo da imaju kvalitetu za to, no onda su se pojavile ozljede. Prvi dio Vjeko, u drugom dijelu sezone Filip. Ipak su bili najbolji kad je bilo najpotrebnije, a posljednja utakmica i pobjeda protiv Pule ( oni su u play-off-u) pokazala je da imaju još puno rezervi i mogućnosti. Filip je provjerena vrijednost naše ekipe, a posebno raduje da možemo računati i na našu budućnost – Vjeko i Fran su opravdali naše povjerenje.

STK VODOVOD OSIJEK TEAM čestita svima na uspjehu uz obećanje svim našim simpatizerima da ćemo iduće godine biti još bolji!!!

One Reply to “USPJEŠAN ZAVRŠETAK KOD SENIORA”

  1. Iskrene čestitke na uspješnoj sezoni.
    Uskoro ćete se moći pohvaliti i lokalnim uspjesima jer su vam ekipe u županijskim ligama osigurale ulazak u više rangove.

Comments are closed.