VELIKI USPJEH U DUGOM SELU

Proteklog vikenda se u Dugom Selu održavao Memorijalni turnir Đuro Dubenik za sve mlađe uzraste. Turnir je nešto nižeg koeficijenta, ali je blizina Zagreba uvijek garancija da će se okupiti priličan broj sudionika. Tako je bilo i ovaj put, nešto više od 400 sudionika. I u tako jakoj konkurenciji uspjeli smo ostvariti zapažen rezultat.

Po običaju, to je u kategoriji mlađi kadeti gdje se Mario Banek i Dominik Dražić izmjenjuju na najvišoj stepenici. Prošli turnir u Osijeku Dominik je bio prvi, ovaj puta je to učinio Mario, koji je superiorno osvojio 1.mjesto. Niti u finalu nije imao problema premda je s druge strane bio ponajbolji igrač BiH Soldo iz Mostara. Laganih 3:0 i potvrda da je najbolji u svojoj kategoriji. U subotu je odigrao odličan turnir i u kategoriji kadeta, zaustavljen je u 1/4finala od kasnijeg pobjednika Arbanasa iz Sl.Broda. Dominik je nastavio odličan niz u ovoj godini, u polufinalu zaustavio ga je spomenuti Soldo, te je 3.mjestom popravio bodovnu razliku i učvrstio se na 2.mjestu rang-liste.

Jedan odličan nastup nosi u sebi malo gorčine. Naime, Justina je odigrala odličan turnir, pobjeđivala je redom sve protivnice do finala i tamo je izgubila 3:2. Sve bi to bilo odlično da baš protivnica u finalu nije bila Brodar iz Varaždina koja se s Justinom “bori” za mjesto u reprezentaciji. Najvjerojatnije da će je ovaj poraz i koštati nastupa na turniru u Italiji, ali to je sport. Šteta, igrala je odlično.

Moramo istaknuti i podatak da smo u Dugo Selo išli s 14 naših predstavnika i da smo svakako najbrojniji u RH, ako se izuzmu klubovi kojima je ovaj turnir “u dvorištu”. Svi su odigrali odlično, ostvarene su i prve pobjede. Istaknuti ćemo samo Marka Grgić, ovo mu je bio prvi turnir i osvario je jednu pobjedu. Svi ostali igraju sve bolje i napreduju svakodnevno, na naše zadovljstvo jer ćemo i ubuduće imati o čemu pisati. ČESTITAMO SVIMA NA USPJEHU!!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

One Reply to “VELIKI USPJEH U DUGOM SELU”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *