Županijske lige

Vlado Bertović

Dok  se seniori pripremaju i čekaju nastavak svojih natjecanja u Superligi, za mlade snage sezona je već krenula. Odrađuju se utakmice u županijskim ligama i polagano se pripremamo za 2.HSTS-ov turnir koji će se održati u Dugom Selu                         12-13.01.2013.godine.

U 1.županijskoj ligi je odigrana utakmica u Brođancima i pobjedom 7:2 naša ekipa Vodovod Osijek 2 je napravila značajan korak prema osvajanju naslova pobjednika.  Trener Bertović je i ovaj put bio nepobjediv  (sam se počastio za rođendan s tri pobjede, mi mu još jednom čestitamo i želimo još dug vijek među stolnotenisačima) . Banek i Tomičić su ostvarili dvije pobjede, njih dvojicu je pobijedio Prelčec za “utješna” 2 boda našim domaćinima. Zahvaljujemo i prijateljima iz Brođanaca na gostoprimstvu, tamo se uvijek osjećamo kao kod kuće!

Ekipa Vodovod Osijek 3 je u podmlađenom sastavu igrala u Baranjskom Petrovom Selu. Pobijedili su  5:4 i to je jedino što treba zapamtiti na tom susretu. Pristup, ponašanje i igru ćemo što prije zaboraviti…

Idući vikend je turnir u Dugom Selu, probati ćemo se ovaj tjedan što bolje pripremiti kako bi nastavili uspjehe iz protekle polusezone.

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

1 komentar to Županijske lige

  1. Zorislav says:

    Uvijek ste dobro došli u našu dvoranu. Naša publika je , unatoč porazu, uživala u prikazanoj igri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.