Šećer za kraj godine

Prošli vikend je održan pozivni turnir za mlađe kadete, te je on označio i kraj natjecateljske 2012.godine. Znali smo da je Mario dominantan ove godine, ali ovakav uspjeh je uistinu bio šećer za kraj sezone.

Prije svega sama činjenica da među 12 najboljih u RH mi imamo četvoricu bilo je sjajno. Mario je odmah u subotu krenuo žestoko i na kraju dana je imao omjer pobjeda i poraza 7:0. Odmah njemu uz bok bio je i Dominik koji je imao 6:1 ( jedini poraz od Maria).  Tomislav i Miki, kao debitanti, imali su teži raspored u subotu, pa smo čekali da nešto naprave u nedjelju.

Nedjelja je donijela nastavak briljantne serije, Mario je turnir završio omjerom 11:0. Doslovno je “pomeo” svu konkurenciju. Dominik je izgubio tijesno (2:3) protiv Miljatovića iz Zadra u direktnom dvoboju za drugu poziciju. Na kraju su oba imali omjer 9:2, ali i 3.mjesto je odličan uspjeh. Miki je  stigao do tri pobjede, Tomislav do jedne, ali oni će naslijediti Maria i Dominika iduće godine.

Četvorica u TOP-12, briljantno 1. i 3.mjesto…. ne moramo vam govoriti koliko smo sretni i ponosni na ove dečke. Čestitamo svima!!!

Na kraju se moramo zahvaliti trenerima (Bertović, Bolkovac, Lacković, Tomičić) koji su trčali od stola do stola savjetujući spomenutu četvorku, sucima ( Lucija, Mia, Fran, Vjeko, Ćutuk, Kovač, Jumić) koji su vrhunski odradili posao i uvijek su spremni pomoći klubu, te jednom od sponzora i prijatelja kluba ( Ferivi d.o.o.) koja je nagradila pobjednika turnira prigodnim poklonom. Veliko HVALA!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

3 Replies to “Šećer za kraj godine”

  1. Sve čestitke svoj četvorici,a posebno Mariu i Dombi ,naravno.Malo povijesti
    za Frana:na TOPU kadetkinja u Osijeku (05.2011.) Dunja je bila prva a Juke
    treća.Prije četiri godine Dunja,Justina i Petra su na TOPU zauzele prva tri
    mjesta,u Osijeku naravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *