Šećer za kraj godine

16122012467

Prošli vikend je održan pozivni turnir za mlađe kadete, te je on označio i kraj natjecateljske 2012.godine. Znali smo da je Mario dominantan ove godine, ali ovakav uspjeh je uistinu bio šećer za kraj sezone.

Prije svega sama činjenica da među 12 najboljih u RH mi imamo četvoricu bilo je sjajno. Mario je odmah u subotu krenuo žestoko i na kraju dana je imao omjer pobjeda i poraza 7:0. Odmah njemu uz bok bio je i Dominik koji je imao 6:1 ( jedini poraz od Maria).  Tomislav i Miki, kao debitanti, imali su teži raspored u subotu, pa smo čekali da nešto naprave u nedjelju.

Nedjelja je donijela nastavak briljantne serije, Mario je turnir završio omjerom 11:0. Doslovno je “pomeo” svu konkurenciju. Dominik je izgubio tijesno (2:3) protiv Miljatovića iz Zadra u direktnom dvoboju za drugu poziciju. Na kraju su oba imali omjer 9:2, ali i 3.mjesto je odličan uspjeh. Miki je  stigao do tri pobjede, Tomislav do jedne, ali oni će naslijediti Maria i Dominika iduće godine.

Četvorica u TOP-12, briljantno 1. i 3.mjesto…. ne moramo vam govoriti koliko smo sretni i ponosni na ove dečke. Čestitamo svima!!!

Na kraju se moramo zahvaliti trenerima (Bertović, Bolkovac, Lacković, Tomičić) koji su trčali od stola do stola savjetujući spomenutu četvorku, sucima ( Lucija, Mia, Fran, Vjeko, Ćutuk, Kovač, Jumić) koji su vrhunski odradili posao i uvijek su spremni pomoći klubu, te jednom od sponzora i prijatelja kluba ( Ferivi d.o.o.) koja je nagradila pobjednika turnira prigodnim poklonom. Veliko HVALA!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

3 komentara to Šećer za kraj godine

 1. Zorislav says:

  Čestitke svima u klubu, imate zašto biti ponosni !

 2. fran says:

  Svaka cast, ne sjecam se kada je vodovod zadnji puta na topu 12 uzeo dva odlicja!

 3. Trener Bertović says:

  Sve čestitke svoj četvorici,a posebno Mariu i Dombi ,naravno.Malo povijesti
  za Frana:na TOPU kadetkinja u Osijeku (05.2011.) Dunja je bila prva a Juke
  treća.Prije četiri godine Dunja,Justina i Petra su na TOPU zauzele prva tri
  mjesta,u Osijeku naravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.