“SUPER MARIO”!!!

Malinska

Završio je turnir u Varaždinu i možemo biti jako zadovoljni kako su nas naše mlade snage predstavljale. Turnir je bio najjači do sada, što su potvrdile i brojke učesnika u svih 8 kategorija. Svi koji su sudjelovali su napravili ono što smo planirali, uglavnom svi, no mi ćemo se posvetiti samo onim svjetlijim trenucima.

I prije ovog turnira smo znali da smo ove godine najjači u konkurenciji mlađih kadeta. To su dečki i potvrdili: Miki, Tomo, Domba i Mario su prošli grupe, jedini je “zapeo” Luka. Nakon toga sva četvorica prolaze 1.kolo. U 2. kolu su ispali Tomo i Miki. Onda dolazi 3. kolo gdje Dominik briljantno pobjeđuje Jakova Ticu iz Zagreba sa glatkih 3:0 ( inače, Tica je drugi na rang-listi u RH). Nažalost, u 1/4 finala je Radović iz Crne Gore bio bolji. Za to vrijeme Mario pobjeđuje sve redom, redom padaju najbolji Slovenac, pa drugi igrač Italije. Kako smo i očekivali, u finalu su se sastali naš Mario i najbolji igrač Italije.  Uvjereni smo da bi susret bio neizvjesniji da iza Marija nisu bila dva dugačka  i naporna dana ( u subotu je odlično igrao i u konkurenciji kadeta). Ovako je pobjeda otišla na stranu Talijana. Bez obzira na ovaj poraz u finalu fenomenalan uspjeh! Čestitamo svima, posebno bravo za Maria i Dombu!!

STK VODOVOD OSIJEK TEAM

4 komentara to “SUPER MARIO”!!!

 1. BoniT says:

  Čestitke Mario!

 2. fran says:

  svaka cast za klince

 3. miki says:

  bravo majstore…..

 4. Timo Boll says:

  imali tih meceva na youtube-u..
  ako ih ima molim vas za link tih meceva

  Unaprijed Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.